Onze werkwijze

1

Idee en ontwerp

Bij Goethals kunt u steeds terecht voor al uw metaalvragen en bieden we zo snel mogelijk een oplossing op maat. We luisteren naar welk idee u in gedachten heeft en bekijken samen waarnaar u op zoek bent.

2

Offerte

Een offerte kan dan ook niet ontbreken bij een maatproduct. Is mijnĀ idee wel betaalbaar? Wij maken vrijblijvend en met plezier een correcte offerte voor u op.

3

Opmeting

Na goedkeuring van de offerte komt de opmeting. Met moderne apparatuur komen wij de werf nauwkeurig opmeten. Samenkomen met de klant ter plaatse is een must, zo worden foute en onverwachte situaties vermeden.

4

Ontwerp

Met alle afmetingen in de hand gaan wij van start met een eerste ontwerp. Na bespreking met de klant maken we een definitieve tekening.

5

Productie

Na overleg en akkoord zal de productie en eventueel de afwerking in gang treden. Al uw persoonlijke wensen worden op maat vervaardigd door onze mensen. Van tekening tot product met oog voor de kwaliteit van de uitvoering.

6

Afhaling of plaatsing

Zodra de productie klaar is, is er mogelijkheid voor afhaling. Uw product kan ook vakkundig geplaatst of gemonteerd worden door onze mensen met aandacht voor afwerking en detail.